ACȚIUNI GALAȚI 4x4

Acțiunile noastre sunt în cele mai multe cazuri unele civice dar și activități ce inglobează pasiunea noastră (Offroad-ul) Putem enumera cursuri de prim ajutor sau exerciții, simulari de cautare a unor persoane, plantări de copaci sau ecologizări. Prim ajutor in caz de accident rutier cu exemple practice, filmate de catre Marius Bucur, specialistul medical al Galati4x4.ro

CURS PRIM AJUTOR | 23.05.2019

CE A FOST:

Curs prim ajutor cu membrii Galati4x4.ro. Cursul a fost sustinut de colegul nostru Marius Bucur, el este asistent medical formator in cadrul institutiei SMURD din Galati. S-au repetat si s-au implementat tehnici si proceduri de prim ajutor prin care membrii si-au reamintit manevrele de resuscitare sau cum se procedeaza in anumite cazuri.

CUM A FOST:

Au participat majoritatea membrilor. A fost si este benefic pentru membrii grupului. Am invatat proceduri noi care pot face diferenta intre viata si moarte.

PARADĂ CU OCAZIA ZILEI DUNĂRII | 29.06.2019

CE A FOST:

Paradă organizată de municipalitatea din Galați cu ocazia zilei Dunării. Galati4x4.ro a defilat cu 5 masini, unele dintre cele mai pregătite. Grupul 4x4 a deschis parada

CUM A FOST:

O experienta nouă prin care am interactionat si socializat cu cetatenii galateni.

TABĂRĂ 4X4 MOIECIU DE SUS | 12.08.2019

CE A FOST:

Prima tabara in cadrul grupului. Am fost prezenti si cu masini 4x4 dar si cu turisme. Am avut parte de privelisti minunate explorate cu ajutorul masinilor 4x4 dar si de experiente noi cu multa adrenalina

CUM A FOST:

O experienta noua in cadrul grupului. Pentru coagularea echipei 4x4 astfel de evenimente sunt foarte bine venite.

EXPEDIȚIE MUNȚII BAIULUI| 14.08.2019

CE A FOST:

Expediția a constat in realizarea unui traseu pe crestele Muntilor Baiului. Un traseu destul de incitant datorita dificultății lui. Impreună cu Lucian un localnic impătimit al offroad-ului am trăit clipe minunate, bucurie, nervi, agonie,

CUM A FOST:

In acestă expediție chiar daca a fost de scurtă durată s-a văzut spiritul echipei. Astfel la un moment dat unui coleg i-a sarit cauciucul de pe jantă. Impreună cei de la Galati4x4.ro s-au intors in tabără cu mașinile intregi și cu amintiri pentru o viață

EXPEDIȚIE SOVEJA | 26.09.2019

CE A FOST:

Singurul weekend liber ne-a facut sa fugim repede din aglomerașia orașului. Am hotărât să mergem la Soveja. Pensiunea Alina si domnul Liviu ne-au primit foarte bine.

CUM A FOST:

Soveja rămâne o stațiune mai puțin vizitată și cu această ocazie iși păstrează un farmec anume. Am vizitat atracțiile zonei, am mers si prin zone greu accesibile ocazie cu care ne-am testat mașinile in noroi. Am cunoscut oameni noi la care cu siguranță ne vom întoarce.

ACȚIUNE ECOLOGIZARE – GALAȚI | 05.10.2019

CE A FOST:

A fost o acțiune normală așa cum vedem în marile orașe. Chemați pe rețeaua de socializare Facebook cetățeni ai orașului au participat la curătarea unei zone impădurite din oraș.

CUM A FOST:

S-au mobilizat in jur de 70 de persoane, de diferite vârste,copii, familii întregi care probabil așa își vor insufla urmașilor spiritul civic, spirit de care ne lovim zi de zi. Am adunat impreună cu ei peste 70 de saci de gunoi. Am adunat plasticul separat de gunoiul menajer pentru a fi mai ușor reciclat.

ȘEDINȚĂ TRAGERE CU ARME LETALE | 15.10.2019

CE A FOST:

Pentru prima dată membrii grupului impreună cu familia ajung intr-un poligon adevărat unde au tras cu arme letale.

CUM A FOST:

S-a tras cu mai multe tipuri de armament, satisfactie, emoții, ne-a placut motiv pentru care am revenit dupa o saptămână

CĂUTARE COPIL DISPĂRUT | 28.10.2019

CE A FOST:

In presa online din Galati a apărut un apel prin care se anunța disparitia unui copil dintr-o anumită zonă din Galati.

CUM A FOST:

Colegii au procedat la deplasarea în zona din care s-a semnalat dispariția. Timp de 20 de minute au patrulat cu viteza mica si cu ajutorul luminilor adiționale au observat zonele slab luminate de pe străzile adiacente bulevardelor mari. După patrulă cei 2 colegi au mers în 2 magazine, unul de tip supermaket si al doilea de electronice, magazinele aflandu-se in apropierea școlii de unde copilul a disparut. Copil a fost gasit de către organele de politie, el fiind nevatămat.

COMEMORARE VICTIME #COLECTIV | 28.10.2019

CE A FOST:

În urmă cu 4 ani in noaptea de vineri 30.10.2015 în incinta unui club situat în sectorul 4 din București într-o fostă hală a fabricii PionierulIncendiul s-a declanșat în timpul unui concert gratuit al trupei Goodbye to Gravitycu ocazia lansării unui nou album, numit „Mantras of War”

CUM A FOST:

O parte din membrii Galati4x4.ro au mers la Monumentul Eroilor – Apărătorii Galațiului și au aprins cate o candelă. Au depus flori in amintirea victimelor. Dumnezeu să-i ierte!

EXERCIȚII PRIM AJUTOR – FILMARE CLIPURI PRACTICE | 30.10.2019

CE A FOST:

Grupul Galati4x4 prin majoritatea membrilor au participat la o actiunea prin care se for realiza cateva filmulete foarte utile in actul de prim ajutor.

CUM A FOST:

Membrii grupului cu aceasta ocazie si-au reamintit manevre de prin ajutor impreuna cu colegul nostru Marius Bucur. Filmuletele le puteti vedea la sectiunea Proful de prim ajutor.

PLANTARE COPACI COMUNA TULUCEȘTI | 02.11.2019

CE A FOST:

Grupul Galati4x4 reprezentat de 2 colegi au participat la un eveniment unde mai multi voluntari au plantat copaci. Actiunea s-a derulat in comuna Tulucesti din judetul Galati

CUM A FOST:

Cei 2 membri au raspuns afirmativ chemarii civice chiar daca era weekend. Astfel timp de 2 ore au plantat in medie 60 de copacei.

EXERCIȚII PRACTICE DE ACORDARE A PRIMULUI AJUTOR IN CAZ DE ACCIDENT AUTO| 13.11.2019

CE A FOST:

Coordonați astăzi de Marius Bucur, colegul nostru am creat un mediu perfect real a unui accident auto. In acest context Marius ne-a reamintit cum se procedeaza in cazul unui accident auto cu victima constientă sau nu.

Multumim Mihaela Alexandru pentru make-up. Dj FlorinBuli pentru efectele speciale, partenerului nostru Mob Tunning.

CUM A FOST:

Membrii Galati4x4.ro si-au reamintit masurile de acordare a primul ajutor in caz de accident. Este și prima data cand interactionam cu 2 voluntari. 

ACHIZIȚIONARE LAMĂ PENTRU ÎNDEPĂRTAREA ZĂPEZII| 20.11.2019

CE A FOST:

Idee plecată din dorința de a face ceva util și folositor societății in care trăim, colegul nostru Adi s-a hotarat sa achizitioneze o lama pentru indepartarea zapezii. Lama este una de dimensiuni mici si va servi la deszapezirea unor suprafete reduse, suprafete ce deservesc diferite pichete Smurd, Ambulanta sau Pompieri, daca va fi nevoie sau vom fi solicitati. 

CUM A FOST:

Oferta a venit din partea unui coleg din Sinaia, el nu mai folosea utilajul respectiv. Speram sa-i vedem utilitatea si in teren. 

TEAM BUILDING MEDICI | 23.11.2019

CE A FOST:

lLa solicitarea unei persoane juridice ne-am organizat pentru o iesire in aer liber in zona Macinului. Dobrogea si frumusetile ei

CUM A FOST:

Un feedbeack pozitiv din partea celor care au participat. A fost cate un pic din toate, un pic de adrenalina cu masinile 4x4, am vizitat locuri pitoresti si am aflat cateva informatii despre istoria locurilor.

INTALNIRE CU PASIONATII 4X4 DIN GALATI – IESIRE CASTIGATORI CONCURS  | 30.11.2019

CE A FOST:

Acum ceva vreme lansam un concurs prin care 3 castigatori vor putea participa alaturi de noi intr-o mica expeditie. Am cumulat evenimentul si cu o iesire pentru socializare alaturi de iubitorii si posesorii de masini 4x4 din Galati

CUM A FOST:

A fost o iesire relaxanta alaturi de oameni frumosi. Marius Bucur, colegul nostru ne-a arata cateva lucruri extrem de importante, cum ar fi pozitia la volan corecta si ce contine o trusa de prim ajutor extinsa. Am mancat, socializat, plimbat si secretat adrenalia 🙂 

TRANSPORT FRUCTE SI LEGUME CATRE FAMILII NEVOIASE | 1.12.2019

CE A FOST:

Impreuna cu cadrele didactice de la gradinita Tedi din Galati am mers la 4 familii modeste din satul Odaia Manolache. 

CUM A FOST:

De ziua nationala impreuna cu 3 domnisoare educatoare am pornit la drum dupa ce am incarcat 3 masini cu fructe si legume. Aceste produse au fost donate de catre parinti impreuna cu copiii de la Gradinita Tedi. In total 17 copii s-au bucurat de aceste fructe si legume.

SPRIDUSII LUI MOS NICOLAE | 5.12.2019

CE A FOST:

La sugestia Gradinitei Tom si Jerry din Galati membrii Galati4x4.ro au raspuns afirmativ si au transportat pachetele oferite cu ocazia lui Mos Nicolae

CUM A FOST:

Ne-am pus repede la drum, am incarcat darurile mosului si am pornit catre cei 32 de copii care ne asteptau cu jind. Am impartit bucurie si zambeste, pe langa dulciurile cu care mosul ia obisnuit au m-ai primit si cateva alimente neperisabile atat de necesare in familiile lor.

LOCUL 1 GALA COMUNITATII DIN GALATI – LIDER VOLUNTAR | 5.12.2019

CE A FOST:

O Gala a Comunitatii Galatene, deja traditie in orasul nostru la sfarsit de an premiaza pe cei mai implicati in viata culturala, civica si nu numai. Anul acesta Marius Bucur, colegul nostru a fost nominalizat in cadrul sectiunii Lider Voluntar.

CUM A FOST:

4 membri Galati4x4.ro au participat la aceasta Gala pentru a sustine canditatul la Lider Voluntar 2019. Am avut succes si Marius Bucur, colegul nostru a fost desemnat Liderul dintre Liderii Voluntari.

ECOLOGIZARE POPAS DN 24D GALATI – IESIRE DE SOCIALIZARE GALATI4X4.RO | 14.12.2019

CE A FOST:

In cadrul unei iesire de socializare cu grupul exstins am hotarat sa facem si o chestie faina. Am ecologizat o zona pe langa care treceam cu masinile

CUM A FOST:

15 membrii ai grupului exstins Galati4x4.ro au strans in medie 35 de saci de gunoi menajer din zona padurii Ghilanu Galati. Am fost ajutati si de George de la Descopera Natura Calare, care a carat gunoiul din zona.

SPRIJIN TRANSPORT CADOURI PENTRU COPIII DIN CĂRĂPCEȘTI – GALATI | 17.12.2019

CE A FOST:

3 colegi au raspuns afirmativ apelului. Am mers cu masinile 4x4 intr-o zona mai greu accesibila pe timp de iarna. Am avut noroc de vreme buna 

CUM A FOST:

Impreuna cu cadrele didactice de la Scoala Stefan cel Mare din Galati am impartit cateva zambete pe chipul unor copii din Cărăpcești Galati

ACTIUNE UMANITARĂ – BONURI VALORICE ACTIUNE DONARE SANGE | 21.12.2019

CE A FOST:

In urma actiunii de donare de sange o parte din donatori si-au donat bonurile valorice pentru a organiza o actiune umanitara pentru copiii din zonele apropiate Galatiului.

CUM A FOST:

Cu ajutorul bonurilor valorice si impreuna cu cativa prieteni apropiati am reusit sa facem 36 de pachete – pungi pentru copii.

Call Now Button