GALAȚI 4x4

Suntem un grup mic și omogen de pasionați ai mașinilor 4x4. Avem un parc auto destul de “colorat” din punct de vedere al mărcilor. Întâlnim mărci precum Hyundai, Suzuki, Nissan, Mitsubishi și Dacia.

In concepția noastră nu mașina este importantă, omul este cel apreciat. Imbinăm pasiunea cu prietenia și încercăm ori de câte ori avem ocazia să ne plimbăm în aer liber cu familiile. Grupul este unul frumos cu pasionați care activează în diferite domenii de activitate, tehnicieni, soferi, mecanici, fotografi, militari de carieră chiar si salvatori de vieți. Impreună și ghidați de membri (colegi) am reușit ca noi toți să invățăm noțiuni de prim ajutor, mecanică auto, orientare în teren după hartă sau dispozitive electronice.

Impreună am dezvoltat capacități de a oferi sprijin logistic în caz de intemperii, misiuni de salvare și recuperare, transport răniți atunci când situația impune (dezastre naturale, teren greu accesibil) Ori de câte ori situația a impus am participat la activități civice alături de societatea civilă și aici enumeram ecologizări, plantări de copaci. Dorința noastră e că prin această pasiune să fim alături de semeni.

Formăm o echipă sub forma unor degete strânse intr-un pumn.

Galati4x4.ro

Call Now Button